Despre mine

Numele meu este  Tucan Marius si va invit in cateva randuri sa ma cunoasteti:

De peste 20 ani, ma ocup de rezolvarea problemelor in ceea ce priveste parchetul si pardoselile din lemn. Spre mandria mea, chiar am reusit sa le fac fata. Nu sunt nici cel mai tare, nu am nici cei mai mari clienti din tara, cu toate ca m-as putea lauda! (vezi recomandari), dar sunt total dedicat meseriei mele.

In prezent lucrez alaturi de 2 parchetari si pot spune ca formam o echipa cu o experienta vasta in domeniu, ce lucreaza cu pricepere, pasiune si talent pentru realizarea de pardoseli la cele mai inalte standarde; impreuna fiind intr-o permanenta formare profesionala cu noile tehnici de lucru, prin participarea activa la cursuri si seminarii organizate de firmele producatoare de echipamente si materiale profesionale pentru parchet.( vezi recunoasterea competentelor profesionale).

Putem si stim sa rezolvam totul rapid si eficient, iar dumneavoastra puteti beneficia de serviciile oferite de noi, si asta pentru ca, suntem constienti de faptul ca toti clientii nostrii merita cele mai bune servicii si veti avea siguranta ca ati ales echipa corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

Telul nostru este sa gasim solutia optima pentru fiecare client, avand intotdeauna cel mai bun raport calitate – pret.

Experienta acumulata de-alungul timpului, ne-a ajutat sa devenim specialisti – fapt care ne permite sa oferim clientilor atat o calitate deosebita a lucrarii cat si o garantie contractuala unica in piata : 10 ani pt. orcice serviciu oferit.

logo_ampr

Membru fondator al

Asociatiei Montatorilor de Pardoseli din Romania

Recunoasterea  competentelor profesionale

           

Pentru detalii in legatura cu recunoasterea compententelor profesionale / activitatea si bonitatea mea, daca condiderati necesar, va astept la sediul din Bucuresti, Sector 1, Strada Clabucet, Nr. 29.

Utilaje profesionale in dotare

Pentru detalii in legatura cu utilajele profesionale pe care le am in dotare, activitatea si bonitatea mea, daca condiderati necesar, va astept la sediul din Bucuresti, Sector 1, Strada Clabucet, Nr. 29.

        

Cand alegi un furnizor de servicii profesionale pentru montaj sau reconditionare parchet urmareste cateva aspecte:

1 – Unde are sediul

2 – Scrisori de recomandare

3 – Certificari, Calificari, Atestari, … profesionale

4 – Garantie pt. serviciile de parchet precum si pt. materialele puse in opera

5 – Asigurare pt. daune colaterale (de aflat si valoarea despagubirii pt. astfel de daune)

6 – Nu uita sa intrebi de pret daca esti multumit de raspunsurile primite.

Apropo: Daca esti pe acest site te asigur ca ai gasit un parchetar specialist.

Despre profesionalismul si experienta mea las sa vorbeasca scrisorile de recomandare de la cativa dintre clientii mei. (locatii publice) recomandari