Preturi Montare Parchet 2023

Preturi Montare Parchet 2023

Montaj profesional parchet masiv natur: cere ofertă preț Telefon: 722 129 467 / E-mailparchetexpert@yahoo.com
(include pregatirea suportului, instalarea parchetului, finisarea parchetului)

Montaj profesional parchet stratificat/masiv finisat: cere ofertă preț Telefon: 722 129 467 / E-mailparchetexpert@yahoo.com
(include pregatirea suportului, instalarea parchetului)

NOTA:
• Diferenta de pret este data de complexitatea lucrarii, suprafata, alte detalii.
• Tarifele prezentate sunt valabile pentru lucrari standard, includ doar manopera si sunt valabile pt. suprafete de minim 50 mp  in Bucuresti
• suprafete < 50 mp tarifele se vor majora cu 25%
• suprafete < 40 mp tarifele se vor majora cu 50%
• suprafete < 30 mp nu executam lucrari
• Ofertele prezentate nu implica obligatii contractuale cu nici un vizitator al acestui site.
• Pentru alte variante de montare si finisare parchet (baituire parchet, antichizare parchet, uleiere parchet … )  va pot oferi detalii la sediul din Bucuresti, Sector 1, Strada Clabucet, Nr. 29 sau telefonic.
• pentru detalii in legatura cu activitatea si bonitatea mea, daca condiderati necesar, va astept la sediul din Bucuresti, Sector 1, Strada Clabucet, Nr. 29.

 

Recomandari

Dintre toate materialele clasice sau moderne pentru acoperirea pardoselilor, parchetul din lemn este clasat intre primele optiuni care sunt adoptate in spatiile de locuit sau chiar in spatii private si de afaceri, lucru care aduce cu sine necesitatea intretinerii corespunzatoare curente cand si-a pierdut stralucirea, dar si pe cea care include servicii profesionale de renovare parchet atunci cand acesta a suferit diferite deteriorari accidentale.

Categoriile de parchet din lemn sunt diferite prin caracteristicile lemnului din care sunt produse placile de parchet cu care este acoperita pardoseaua dar si prin procesele mecanice de fabricare a parchetului (din care amintim cateva tipuri: parchet din lemn masiv cu grosimi de la 10 mm pana la 22mm; parchet triplustratificat cu grosimi de la 10 mm pana la 15 mm; parchet dublustratificat cu grosimi de la 9 mm pana la 14mm; parchet multistratificat cu grosimi de la 10 mm pana la 20 mm) fiecare dintre acestea avand particularitati estetice si mecanice aparte, aspect care duce si la recomandarea de a se realiza proceduri de renovare parchet in concordanta cu tipul de parchet utilizat.

Daca pentru intretinerea parchetului sunt disponibile si recomandate solutii profesionale care se pot folosi in mod curent si usor de orice utilizator, atunci cand este necesara o renovare a parchetului lucrurile se modifica radical si este de dorit ca serviciul sa fie prestat de catre o firma profesionista ce are acest obiect de activitate.

Asa cum aminteam, parchetul poate fi montat in spatii domestice sau pentru birouri, care la randul lor pot permite un trafic obisnuit sau ridicat ca intensitate, dar si in spatii comerciale unde traficul este intens si ca atare efectul de uzura va creste proportional cu specificul locatiei.