Preturi Renovare Parchet 2023

 1. Premium Finish Bona Domo–  detalii 
Pret: cere ofertă preț Telefon: 722 129 467 / E-mailparchetexpert@yahoo.com

2. Premium Finish Bona Domo & Wave 2K –  detalii
Pret: cere ofertă preț Telefon: 722 129 467 / E-mailparchetexpert@yahoo.com

3. Premium Finish  Bona Domo & Mega –detalii
Pret: cere ofertă preț Telefon: 722 129 467 / E-mailparchetexpert@yahoo.com

4. Premium Finish  Bona Domo & Trafic –detalii
Pret: cere ofertă preț Telefon: 722 129 467 / E-mailparchetexpert@yahoo.com

NOTA:
• Tarifele prezentate sunt valabile pentru suprafete de minim 50 mp  in Bucuresti

• suprafete < 50 mp tarifele se vor majora cu 20%
• suprafete < 40 mp tarifele se vor majora cu 30%
• suprafete < 30 mp tarifele se vor majora cu 50%
• suprafete < 20 mp nu executam lucrari
• Ofertele prezentate nu implica obligatii contractuale cu nici un vizitator al acestui site.
• Pentru alte variante de renovare parchet (baituire parchet, antichizare parchet, uleiere parchet, periere parchet, bizotare parchet,  … ) decat cele de mai sus, va pot oferi la sediu sau telefonic.
• pentru detalii in legatura cu activitatea si bonitatea mea, daca condiderati necesar, va astept la sediu (programare telefonica)

Recomandari

5 Comments

  1. Marian Atanasiu

   Am avut impresia ca lucreaza doar pentru firme, fiind persoana fizica…..
   Firma are un nume sonor pare multinationala PARCHETEXPERT
   Marius Tucan parchetarul din spatele firmei ma surprins placut.
   a lucrat cot la cot cu ceilalti membri ai echipei fiind prezent 100% din timpul alocat lucrarii
   RECOMAND

  1. Sabin Iulian A

   Asemeni majoritatii -PROFESIONISTILOR- autodeclarati din piata serviciilor de renovari in constructii si acest Marius Tucan este la prima vedere la fel de Profesionist. Sunt structurist si ma ocup de realizarea cadrelor din lemn in mod special poduri & mansarde sI lucrez la case sofisticate.
   Am avut ocazia sa cunosc acest om la o lucrare unde beneficiarul a insistat sa aduca un profesionist in pardoseli.
   Dupa colaborarea avuta mi-am schimbat parerea: Specialist in Pardoseli si nu doar atat.
   Recomand pt cei care vor o experienta reusita.

  1. Natalia Avram

   Apartament renovat cu parchet vechi pe care am intentionat sa-l acopar cu mocheta
   Am apelat la firma Bona cu produse de parchet, care la recomandat pe D-nul Tucan
   Rezultatul ? : O lucrare de exceptie
   Mi-ar fi parut rau sa acopar parchetul
   Profesionist desavarsit
   Recomand

  1. Draguseanu Alin

   Apreciez oamenii muncitori
   recomand cu caldura. Merita asteptarea

 1. Eugen Atanasiu

  Profesionisti in toate aspectele
  recomand fara rezerve
  multumiri

Pentru toate tipurile de parchet din lemn supus reconditionarii procedurile includ obligatoriu urmatoarele etape:

Pasul – 1 –  raschetarea parchetului –  prin raschetare parchet intelegandu-se: indepartarea stratului de finisaj pana la lemn indifferent ca se ia din acesta 1 micron sau chiar 2mm. Aceasta operatiune este realizata cu masini profesionale de slefuit parchet de ultima generatie (2017)       ( vezi sectiunea Utilaje in Dotare ) care nu  produc praf; Granulatia benzilor de slefuit parchet poate varia intre 16 – 80 functie de starea parchetului.

Pasul – 2 –  aplicarea unui chit special pentru parchet, in vederea umplerii rosturilor dintre lamelele de parchet; Chitul special de parchet fiind un liant incolor spre galbui ce se amesteca cu rumegus fin rezultat de la slefuirea parchetului pana se obtine o pasta suficient de fluida care urmeaza sa fie aplicata pe suprafata de parchet cu ajutorul unei spatula. ( vezi sectiunea Video Chituire Parchet )

ATENTIE la artificiile pe care le pot face unii mesteri parchetari in fabricarea acestei paste de chituit folosind ca ingredient miez de paine, sapun, aracet, …. Sau alte inventii care pot rezolva problema pe moment asigurand ceva problem in viitor.

Pasul – 3 – slefuirea suprafetei de parchet in vederea indepartarii rezidurilor de chit. . Aceasta operatiune este realizata cu masini profesionale de slefuit parchet, granulatia benzilor de slefuit parchet poate varia intre 80 – 120 functie de finisajul care urmeaza sa acopere parchetul.

Pasul – 4 –  aplicarea a doua straturi cu lac incolor, ecologic pentru parchet – lac  ce detine si proprietatile fizico-chimice-mecanice ale unui grund special pentru parchet (valabil pt. situatiile cand se doreste ca parchetul sa ramana natural, fara schimbarea culorii parchetului)

Pasul – 5 – slefuire intermediara intre straturile de lac in vederea netezirii porilor aparuti sau a eventualelor bule, scame, par, …. Aceasta operatiune este realizata cu masini profesionale de slefuit parchet – tip monodisc –  granulatia discurilor de slefuit parchet poate varia intre 120/220.

Pasul – 6 – Aplicarea unui strat de gel pentru cosmetizare. Acest produs ( pe limba meseriasilor ) este un lac solid ce se aplica cu spatula de inox cu rolul de a (secret professional)

Pasul – 7 –  urmand ca in final sa se realizeze operatiunea de lacuire pentru a conferi suprafetei un aspect lucios, mat, sau satinat, dupa dorinta. Acest strat de lac final va determina si rezistenta parchetului in timp. De preferat sa se aplice un lac Poliuretanic 100% cu o rezistenta la uzura si patare cat mai buna.

Fazele acestor operatiuni de renovare parchet difera de la o locatie la alta, starea parchetului si caracteristica de trafic asupra acestuia fiind argumentele care conduc echipa sosita la lucru la adoptarea celei mai bune solutii tehnice. Este de inteles ca prin complexitatea ei intreaga actiune nu ar putea fi realizata cu resurse personale, de aceea nu ezitati sa cereti consultanta pentru a primi o oferta convenabila, dar si un serviciu complet.

Un parchetar specialist este in masura sa va prezinte solutia si necesarul tehnic pentru o anumita situatie de renovare parchet si sa convina cu dumneavoastra momentul in care poate fi primit pentru lucrarea pe care se angajeaza sa o presteze.